BMW Motorrad gaat samenwerken met Marshall versterkers

Samenwerkingen tussen coole merken zijn niets nieuws, al is de ene ‘collab’ net iets voordehandliggender dan de andere. Deze zagen we dus ook niet aankomen: BMW Motorrad spant samen met Marshall – u welbekend van de gigantische gitaar- en basversterkers – …maar we leren op 29 juli pas juist waarvoor. Uit de teaserafbeelding zien we dat deze campagne vooral rond BMW’s Heritage motoren moet draaien, dus bij MaxxMoto gokken we op een special Edition R18 met misschien een bijhorende radio-speaker? To be continued.

Persbericht

München. Motorrijden terwijl je naar muziek luistert – die twee gaan goed samen, want ze zorgen voor diepe emotionele ervaringen en intens plezier op twee wielen. Het is niet voor niets dat generaties artiesten hun liedjes hebben gewijd aan de motorervaring. “Born to be Wild” is maar één van de vele voorbeelden.

Om ervoor te zorgen dat de beats en bassen tijdens het rijden perfect samengaan met het geluid van zijn motorfietsen, werkt BMW Motorrad al geruime tijd intensief aan de ontwikkeling van zijn audiosystemen. Dankzij de samenwerking met het wereldberoemde Britse bedrijf Marshall Amplification zullen de innovatie en kwaliteit van de audiosystemen van BMW Motorrad voortaan nieuwe hoogten bereiken.

Marshall, oorspronkelijk uit Hanwell, Londen, en nu gevestigd in Bletchley, Milton Keynes (UK), produceert al 60 jaar legendarische gitaarversterkers die door ’s werelds beste muzikanten worden gebruikt. Sinds 2012 hebben ze hun audiokwaliteit uitgebreid naar premium hoofdtelefoons en actieve luidsprekers, ontworpen voor muziekliefhebbers.

De legendarische geest van Marshall en de ontwikkelingskracht van BMW Motorrad zullen in de toekomst tot uiting komen in nieuwe innovatieve producten voor motorfietsen en muziek, vooral in het Heritage segment van de fabrikant.

BMW Motorrad zal binnenkort de eerste producten van dit strategische partnerschap voorstellen. Meer informatie zal beschikbaar zijn op 29 juli 2021.

Persbericht