Black Knights Fan Day

Ben je supporter van Xavier Siméon, Livio Loi, Barry Balthus en Sasha De Vits? Noteer dan alvast 1 mei in je agenda! De Mertens Riding School, Classic 21 en Zelos organiseren die dag de eerste Black Knights Fan Day in Mettet met tal van activiteiten én in aanwezigheid van onze 4 Belgische piloten.

Op en rond het circuit Jules Tacheny in Mettet staat alles op 1 mei in het teken van onze Black Knights. Zo kan je volledig gratis de piloten ontmoeten en een uniek supportersmoment beleven met Xavier Siméon, Livio Loi, Barry Balthus en Sasha De Vits.

Daarnaast kan je zelf ook het circuit op. De Mertens Riding School organiseert een testdag met 5 sessies van 20 minuten. Heb je geen ervaring op het circuit maar wil je het toch eens van heel kortbij meemaken? Dan biedt Xavier Siméon zijn duozitje aan. Gegarandeerd een onvergetelijk moment!

Verder zijn er een grote barbeque, familieparade en nog tal van andere activiteiten gepland. Inschrijven voor de testdag, de duorit met Xavier Siméon of de barbeque kan via de website van de Mertens Riding School.

 

 

 

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.