Aprilia RSV4 en Tuono V4 Factory Special Editions!

De jongens bij Aprilia zijn op dreef. Niet alleen scoort het team goed in de MotoGP sprintwedstrijden, ook naast het circuit zijn er tal van nieuwe modellen en special editions. Dit keer is het de beurt aan de zware kanonnen die worden uitgerust met een speciale livery.

PERSBERICHT

 Aprilia introduceert vandaag een special edition kleurstellingvoor de kroonjuwelen van het V4-gamma: de superbike RSV4 Factory en de hypernaked Tuono V4 Factory. Deze special editions worden gelanceerd ter ere van de historische overwinning van Max Biaggi, die op 26 juli 2009 op het circuit van Brno de allereerste zege voor de Aprilia RSV4 in het wereldkampioenschap Superbike behaalde. 

De RSV4 Factory en de Tuono V4 Factory in deze speciale uitvoering zijn geïntroduceerd door de Aprilia Racing rijders Aleix Espargaró en Maverick Viñales. De Aprilia V4 Factory SE-09 SBK-motoren beschikken over carbon luchtinlaten voor de voorremmen, een carbon voorspatbord en vallen op door hun kleurstelling die wordt gedomineerd door zwart met de kenmerkende rode en witte accenten op de kuip, de neus, de brandstoftank en de achterzijde van de motor. De Aprilia RSV4 Factory SE-09 SBK is beschikbaar voor €26.499 euro en de Aprilia Tuono V4 Factory SE-09 SBK voor €20.499 euro. Beide modellen zullen vanaf juni verkrijgbaar zijn bij de geselecteerde Aprilia-dealers.