Alle nieuwe Kawasaki kleurtjes op een rij

Bij Kawasaki sparen ze gewoontegetrouw hun beste nieuws voor het laatst. In de aanloop krijgen we alle ongewijzigde modellen te zien die het moeten doen met een nieuw kleurtje voor 2021.

Versys 650

Kawa’s tweecilinder hoogpoter blijft ongewijzigd voor 2021 en da’s toch wel een verrassing. Samen met de Vulcan hieronder blijft de Versys verder bollen met de vorige generatie 650 paralleltwin, al zijn er uiteraard veel gelijkenissen met de nieuwe motor uit de Z en Ninja 650. Voortaan in het groen/zwart, bordeaux/grijs en wit/zwart met mooie blauwe accenten.

Vulcan

Kawasaki bewijst jaar na jaar dat er een markt bestaat voor lichte, toegankelijke cruisers. Volgend jaar met bordeaux of blauwe accentkleuren.

Z650

De middenklasse Z is sinds vorig jaar Kawa’s koning in de middenklasse en voor 2021 zien we de toevoeging van leuke nieuwe velgkleurtjes.

Ninja 650

Met de Ninja 650 zit heel Kawa’s middenklasse in nieuwe kleertjes en naast een volledig zwarte variant is er ook een subtiel wit/zwart/groene versie en uiteraard een sportieve KRT-uitvoering.

Z125

De Z125 neemt de kleurstellingen van de Z650 mee over, wat ons doet vermoeden dat ook de Ninja 125 in de komende weken nog een kleur-update krijgt in de trend van de Ninja 650. Die laatste werd nog niet bekendgemaakt.

Ninja 1000 SX

De Ninja 1000 SX werd vorig jaar voorgesteld als de grondig vernieuwde versie van de Z1000SX, dus is het niet meer dan normaal dat we in 2021 enkel nieuwe kleuren te zien krijgen.

Z900RS

Kawasaki’s prachtige ode aan hun viercilinder uit de seventies krijgt voor 2021 een zwarte uitvoering, naast een klassieke kleurstelling uit de seventies. Eén van de weinige motoren waar een nieuwe kleurstelling niet zomaar een nieuwe kleurstelling is…

Zo presenteerde Kawa vorig jaar de ZH2 supernaked, maar inmiddels heeft het merk andere supercharged motoren in de garage staan die al een tijdlang ongewijzigd bleven. Belangrijker nog is de de stilstand bij Kawa’s Z1000R en Z900. Vervangt een nieuwe Z900 de Z1000 als het belangrijkste volume-model? En wat met de sportieve ZX-10 modellen en de ZX-6? Nog eventjes geduld…

Dat brengt ons aan het einde van dit artikel bij het leukste deel: speculeren over welke motoren wél een doorgedreven update kregen… Inmiddels kregen we nieuws over aanpassingen aan de grote Versys, met toevoeging van de Versys 1000 S (meer nieuws volgt) en er zit nog zoveel meer in het groene gamma.

(UPDATE: helaas, ook enkel kleurtjes voor de Z900)

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd