Advertorial: opendeurdagen bij Racing Center

9, 10 en 11 november kan je bij Racing Center in Deurne terecht voor hun jaarlijkse opendeurdagen: 1500m² winkelplezier, met stevige kortingen op kleding en tal van acties op motoren.

Opendeurdagen, dat wil zeggen: spectaculaire kortingen. Dit weekend tot wel 80% op vrijetijdskleding, motorkleding, offroad uitrustingen en beschermende kledij. Ook de nieuwe 2019 collecties van onder andere KTM, Alpinestars, Acerbis, Arai, Airoh, 100%, ProGrip en Scott liggen al voor je klaar. Daarnaast is Motor Center sinds kort verdeler van FOX MX offroad kledij en vrijetijdskledij.

Dit weekend kan je bij Racing Center niet alleen terecht voor de stockverkoop van de 2018 KTM motoren en Sym scooters, maar ook voor speciaal uitgebouwde nieuwe KTM motoren, met tal van KTM accessoires. En zoals altijd vind je er meer dan 200 nieuwe en occasiemotoren, met scherpe acties!

Het hele weekend is er animatie voor jong en oud, met een springkasteel en racesimulatie, en in de gezellige cafetaria kan je genieten van een hapje en een drankje, waaronder ook exclusieve S72 Gin en Wodka van motorlegende Stefan Everts. Ben je voor de komende feestdagen nog op zoek naar een leuk cadeautje voor een motorliefhebber? Met de geschenkverpakking van deze gin of wodka zal je zeker scoren.

Nog geen plannen dit weekend? Ga dan zeker eens langs in Deurne. Racing Center verwelkomt je van vrijdagmiddag 9 november tot zondagavond 11 november.

 

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.