ADVERTORIAL: Harley-Davidson Open House

Nog nooit met een Harley gereden, maar wel nieuwsgierig? Of ben je reeds een adept die benieuwd is naar de nieuwste modellen, accessoires en kleding? Blokkeer dan alvast 25 en 26 maart in je agenda…

Dat weekend is het namelijk Open House bij alle Harley-Davidson dealers. Een mooi excuus om jezelf en je motor van stal te halen en eventueel nieuwe wegen te verkennen. Je kan naar de dichtstbijzijnde dealer, maar waarom maak je er geen klein avontuur van? Geen betere manier om je motorseizoen officieel te openen, toch?

Discover More

Kijken mag, aankomen en een proefrit maken ook! Ervaar het vermogen en koppel van het nieuwe Milwaukee-Eight motorblok; meer vermogen, meer snelheid en meer acceleratie. Ontdek het allround comfort van de nieuwe vering op alle Harley-Davidson Touringmodellen.

Ieder model heeft bovendien een hele serie nieuwe features. Tijdens een ‘Discover More’ proefrit op een Harley-Davidson Touring model ervaar je de souplesse van de nieuwe dual-bending valve voorvering en emulsietechnologie achtervering, het gemak van de nieuwe one-touch bagagesystemen en het vermogen en de helderheid van de Boom! Audio technologie op specifieke modellen. Van de tijdloze, klassieke Road Kingen de hot-rod bagger-geïnspireerde Street Glide tot de premium luxueuze touring ervaring van de Ultra Limited: er is een Harley-Davidson Touring model voor iedere reis.

Win de tocht van je leven

Vraag je de proefrit aan tussen 15 februari en 30 april, dan maak je automatisch kans op een waanzinnige prijs, namelijk de tocht van je leven. De Great Lakes liggen op jouw en een vriend(in) te wachten. Bill Davidson geeft je een rondleiding in het Harley-Davidson museum. Daarnaast mag je alle Touring modellen testen om jouw ultieme bike te kunnen kiezen. Een weekend in New York City is de kers op de taart. Nog niet overtuigd? Je krijgt ook nog eens 2.000 euro zakgeld mee en dat is nog maar het begin. Klik hier voor de rechtstreekse link.