Yamaha XSR700 XTribute MY22

Yamaha, nu met 5 jaar garantie

Bovenop de huidige drie jaar krijg je vanaf nu 2 jaar extra garantie op je nieuwe Yamaha motorfiets. Ook Yamaha’s You assistance, Yam’s versie van wegenhulp bij pech krijg je er meteen bij!

Lees hieronder het persbericht:

YOU Warranty: nu 5 jaar garantie op iedere nieuwe Yamaha inclusief YOU Road Assistance

3 + 2 jaar garantie van Yamaha Motor Benelux geeft Yamaha-rijders vertrouwen en gemoedsrust

Dat Yamaha kwalitatieve en betrouwbare producten maakt is bekend. Niet voor niets staat het merk ook in 2023 weer in de top 3 van bestverkopende motormerken in België. Om het vertrouwen van rijders in Yamaha-producten nog verder te versterken, vernieuwt het merk nu haar YOU Warranty voorwaarden. Hiermee breidt het merk haar fabrieksgarantie uit naar 3 jaar en doet hier nog eens een extra 2 jaar garantie bovenop voor iedere nieuwe Yamaha-motorfiets of -scooter. Opgeteld betekent dit kosteloos 5 jaar garantie inclusief YOU Road Assistance!

Vertrouwen en gemoedsrust
Mario Janssen is Country Manager bij Yamaha Motor Europe, Branch Benelux. Hij vertelt: ‘Bij Yamaha begrijpen we dat vertrouwen en gemoedsrust essentieel zijn bij het kiezen van hoogwaardige producten. Onze motoren en scooters zijn ontworpen om te presteren en lang mee te gaan, en dat maken we graag onmiskenbaar duidelijk aan onze klanten. Met een 5 jaar garantie bieden we hen ultiem vertrouwen in de kwaliteit van onze producten.’

Veel om uit te kiezen
Op iedere nieuwe Yamaha motorfiets of scooter die na 1 januari 2024 geregistreerd wordt, ontvang je gratis de 3 + 2 jaar garantie. Dat maakt de aanschaf van een nieuwe Yamaha nog aantrekkelijker. En met al het moois dat Yamaha voor 2024 gepresenteerd heeft, is er meer dan genoeg om uit te kiezen. Kies je bijvoorbeeld voor de nieuwe XSR900 GP? Dit fantastisch gestylede Sport Heritage-model combineert Grand Prix-nostalgie uit de iconische jaren ’80 met de allernieuwste technologie. Of wat dacht je van de nieuwe MT-09? Deze volgende generatie MT combineert agressieve en strakke styling met premium specs en de allernieuwste technologie. Is een scooter meer jouw ding, dan is de TMAX Tech MAX een perfecte keuze. Europa’s bestverkochte Sport scooter is radicaal opgewaardeerd met onder andere een 7-inch TFT-kleurenscherm, verwarmd zadel en handgrepen, elektrisch scherm en cruise control. Meer info over deze en andere opwindende 2024 Yamaha-modellen vind je op www.yamaha-motor.be.

YOU Warranty: https://www.yamaha-motor.eu/be/nl/service-support/you-services/you-warranty/