Yamaha MT-Tour komt naar België

Yamaha’s populaire MT-reeks wordt dit weekend in de verf gezet bij MotoTech Wetteren. De MT-Truck brengt een hele hoop extra demomodellen mee die je kosteloos kan uittesten. Meer info in het persbericht hieronder.

PERSBERICHT

Yamaha MT Tour brengt The Dark Side of Japan naar Wetteren

Na een eerste succesvolle tour in Seraing keert de MT Tour terug naar België en nodigt u uit om de Yamaha MT-reeks uit te proberen in Wetteren bij Yamaha-dealer Mototech.

De Hyper Naked MT-lijn van Yamaha is zonder twijfel de meest opwindende productcategorie in motorland. Dit door Yamaha gecreëerde segment biedt rijders een familie van zeer agressief ogende, high-performance naked bikes die alle concurrenten sidderend achter zich laten. Niet voor niets staat deze motoren line-up voor The Dark Side of Japan.

Na een eerste tour in Seraing in juli, keert de MT Tour terug naar België in Wetteren op zaterdag 28 en zondag 29 augustus. De MT Tour 2021 biedt rijders de kans de indrukwekkende prestaties van de MT-modellen zelf te ervaren. 

Bij Mototech in Wetteren staat een fantastische truck klaar, met daarin een grote demovloot met alle MT-modellen. Zowel Yamaha-rijders als rijders van andere motormerken zijn welkom om helemaal kosteloos en zonder verplichting één of meerdere modellen te testen.

Welke MT kiest u?
Van het A1-model MT-125 tot de zeer indrukwekkende MT-10 SP, voor iedere rijder op zoek naar brute looks en nog brutere performance is er een Yamaha MT. Gaat u bijvoorbeeld voor de vernieuwde MT-09? Deze 889 cc crossplane driecilinder levert nu nog meer koppel bij lage toerentallen, waardoor u nog explosiever accelereert en beter presteert op de weg. De nieuwe MT-09 heeft volledig instelbare vering, lichtgewicht velgen en een geavanceerd quickshift-systeem voor supersnel opschakelen en stabieler terugschakelen.

Ook vernieuwd voor 2021 is de MT-07. Voor 2021 kreeg de volgende generatie van deze 690 cc crossplane tweecilinder, net zoals zijn grote broer de MT-09, opvallend nieuw kuipwerk met nieuwe graphics en een compacte nieuwe LED-koplamp, die een futuristische Y-vormige aanblik geven. De zithouding is assertiever, maar ook de looks zijn uitdagender dan ooit.

Is voor u alleen het allerbeste goed genoeg – en durft u hem aan – dan kiest u de MT-10 SP. Deze 998 cc crossplane viercilinder heeft alles wat de MT-10 zo’n kanon maakt, maar dan aangevuld met exclusieve componenten als een elektronisch Öhlins veersysteem en een full colour TFT-instrumentenpaneel.

Hoe werkt het?
Tijdens de MT Tour maakt u een proefrit van ongeveer 40 minuten. Yamaha-experts begeleiden u op een speciaal voorbereide route, zodat u uw favoriete MT-model volledig kunt ontdekken. Reserveer dus snel uw plaats en geniet naast een drankje en een hapje van de unieke Dark Side of Japan-ervaring bij Mototech.

Bent u erbij?
Goed idee. U zult zien dat de MT-lijn op alle fronten de overtreffende trap van looks, prestaties en rijervaring biedt. Er is tijdens de MT Tour maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij. Bekijk alle Yamaha MT-modellen op https://www.yamaha-motor.eu/be/nl/products/motorcycles/hyper-naked/ en boek vervolgens snel uw plek en uw droommotor op https://bit.ly/MTTourBelgie2021.