Valentino Rossi opent eigen pretpark

MotoGP superster Valentino Rossi gaat binnenkort op pensioen. Na 9 wereldtitels en ontelbare overwinningen, lijkt het seizoen bij Yamaha-Petronas er eentje te veel, waardoor de berichten over zijn stop hardnekkiger worden. En wat na het racen? Wel, de GOAT opent blijkbaar een pretpark in Tavullia.

Nadat er al enkele weken ‘Yellow Park’ T-shirts te koop zijn op de VR46 store, schrijft de Italiaanse media nu dat Rossi, of liever de officiële Rossi fanclub, werk maakt van een pretpark ter ere van hun held in Tavullia. Het plan was eigenlijk om het park al in 2020 te openen, al liep dat in het honderd omwille van een kleine globale crisis. De Rossi fanclub vierde vorig jaar haar 25-jarig jubileum en besloot dan maar op de opening uit te stellen naar Augustus 2021 – volgende maand dus al.

Wat we juist in het pretpark mogen verwachten? De Italianen spreken van ‘Een hoop attracties die een eerbetoon brengen aan de grootste succesmomenten uit Vale’s carrière.’ Even afwachten tot augustus om te zien wat het juist inhoudt…