Suicide Machine Company Street Tracker

Make Harley Great Again. Iemand zou het eens op een rood petje moeten laten borduren, want het is geen nieuws dat de motor company de laatste tijd in zwaar weer zit.

Gelukkig kan het merk teren op een hele grote en vooral trouwe schare fans die er niet voor terugdeinzen om de coolste customs te bouwen, zo ook de jongens bij SMCO. Suicide Machine Company is de naam die de broers Guardado zichzelf gaven en in het verleden bouwden ze al tal van sportieve Harleys. Van woestijnracers tot flatcrackers: SMCO slaagt er keer op keer in om de dikke V-Twins om te toveren tot brute tweewielers voor een jong, sportief publiek.

Da’s niet anders met hun laatste nieuwe Street Tracker, een Softail die meer dan 70kg gewicht verloor en afgewerkt werd met leuk pretspul. Öhlins vering, Blackstone TEK carbon velgen, Pirelli Supercorsa’s, een Austin Racing brulpijp, Brembo remmen en daarbovenop een hele speciale monocoque tank-zadel combinatie. Uiteraard werd ook het motorblok aangepakt met een S&S Cycle tuning en bijhorende 45mm Mikuni carburator i.p.v. injectie.

Van ons mag dit ding meteen in productie gaan als spirituele opvolger van de helaas geflopte XR1200. Wat denken jullie ervan?

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd