Officiële TT Isle of Man game vanaf vandaag verkrijgbaar

Het officiële Isle of Man TT computer game ligt vanaf vandaag in de de winkels! Wij mochten in primeur al ‘ns een virtueel rondje rijden over het legendarische parcours op de Isle of Man en zagen dat het goed was.

Wat de graphics betreft, is het spel een echte aanrader. De makers hebben alle registers opengetrokken om een zo getrouw mogelijke weergave te bieden van de ruim 60 kilometer lange omloop. Daarnaast zijn er ook 9 extra trainings tracks toegevoegd. Je kan kiezen tussen 23 piloten en 40 officiële motorfietsen.

Wil je samen met je maten vechten om de titel in de TT? Via het online game kan je met maximaal 8 spelers samen racen. Daarnaast heb je uiteraard ook een carrièrestand waarin je nieuwe motorfietsen kunt ontgrendelen naarmate je beter wordt in he spel.

De besturing van het videogame is wel even wennen. Op dat vlak blijven de MotoGP games toch echt nog wel de maatstaf.

Het TT Isle of Man videogame is vanaf vandaag verkrijgbaar voor € 69,99 op PlayStation 4 en Xbox One. Vanaf 27 maart komt de pc versie uit voor de prijs van €39,99. Daarnaast maakten Bigben en Kylotonn bekend dat er binnenkort ook een add-on met zijspannen komt, om de TT beleving compleet te maken. Vanaf mei 2018 kunnen bezitters van het game die gratis DLC downloaden.

Maar het beste van al moet nog komen. Binnenkort mogen we een aantal van de games weggeven. Daarover later meer!

 

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.