Max Verstappen wil MotoGP testen

Max Verstappen, het Belgisch-Nederlandse wünderkind uit de Formule 1, wil graag eens met een MotoGP machine rijden. Dat vertelde hij in een interview aan het magazine F1 Racing.

Heel erg vreemd is dat niet, Verstappen racete als kind immers ook al op 2 wielen en ook andere kampioenen maakten reeds de overstap. Lewis Hamilton testte reeds met een MotoGP machine, terwijl Valentino Rossi en Jorge Lorenzo al met een F1 auto reden.

De Red Bull F1-rijder klonk in het interview verder vol lof voor de MotoGP. Hij volgt bijna geen andere raceklassen, maar zet wel de TV op voor de Indy 500 en de MotoGP omwille van de spannende races.

Verder zei hij nog: ” Ik zou graag een keer de MotoGP willen proberen. Toen ik acht jaar oud was racete ik zowel op twee wielen als ook op vier wielen. Dat was leuk, maar wel iets gevaarlijker. Ik zou het graag nog een keer doen. De MotoGP is wel een andere wereld, maar het gevoel om in de bocht met je knieën langs het asfalt te gaan spreekt me wel aan”, aldus  Max Verstappen.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.