Kawasaki Z-serie bestaat 50 jaar

En dat moet gevierd worden! Kawasaki introduceerde de knalrode variant als ode aan vervlogen tijden en om de Z-serie nog extra in de verf te zetten brengt Kawasaki een bezoekje aan alle officiële dealers met testmotoren om de volledige Z reeks uit te proberen. Denk hier aan de Z650RS en de Z900, maar ook de A2 varianten staan klaar! Hou zeker de kalender in het oog wanneer ze bij jouw dealer passeren. 

Lees hieronder het volledige bericht:

Kawasaki Z Promo Tour 2022 

De legendarische Z-serie van Kawasaki bestaat 50 jaar. Om dit te vieren staat de Kawasaki Promo Tour 2022 geheel in het teken van de Z naked bikes.

Dit jaar gaan alle Z-modellen op tournee langs alle officiële Kawasaki dealers in België. Tijdens maar liefst 25 evenementen kunnen belangstellenden geheel vrijblijvend en op een ongedwongen manier proefrijden op één van de beschikbare Z-modellen. 

Pak deze unieke kans en ervaar hoe het is om te rijden op de stijlvolle Z650RS en Z900RS, de immens populaire Z650 en Z900 of de waanzinnige Supercharged Z H2 SE. Om zoveel mogelijk rijders de kans te geven kennis te maken met de Z modellen zijn er ook een aantal 35kW (A2) modellen en verlaagde/verhoogde zadels beschikbaar tijdens de events.

Beschikbare modellen

  • Z650
  • Z650 35kW (A2)
  • Z650RS
  • Z900
  • Z900 35kW (A2)
  • Z900RS
  • Z H2 SE

Met 25 evenementen is er gegarandeerd een Promo Tour tussenstop bij jou in de buurt. Veel weekenden zijn er zelfs 2 evenementen tegelijk op verschillende plekken in het land!

Vanzelfsprekend blijft het, naast de Promo Tour evenementen, ook mogelijk om het hele jaar door proefritten te maken op zo goed als alle Kawasaki modellen. Plan hiervoor een afspraak bij de dealer.

Ga voor meer informatie en de volledige tour kalender naar www.kawasaki.be