Kawasaki Ninja ZX-6R moet voortaan €12.799 kosten!

Leuk sportief nieuws van Kawa. Naast de ZX-4RR die er binnenkort aankomt, houden de groenen hun 636 gewoon in het gamma. Het supersport-segment mag dan wel in het slop zitten, bij Kawa kan je nog steeds terecht voor een gillende vierpitter waarvan de 270° twinnetjes spontaan olie in hun onderbroek lekken. De prijs van €12.799 is natuurlijk geen kleingeld, maar wel een fractie van wat je kwijt bent aan een superbike. Keuzes…

PERSBERICHT:

De terugkeer van de Ninja ZX-6R kon rekenen op lovende reacties. Kawasaki maakt nu ook de prijs en beschikbaarheid bekend van deze straat legale 636cc Supersport.

Een extra 37cc ten opzichte van reguliere 600cc supersports heeft een grote invloed op het vermogen en het beschikbare koppel. Hierdoor is de nieuwe Ninja ZX-6R, naast sportief gebruik, ook zeer soepel en comfortabel te gebruiken op straat. Voor 2024 is het motorblok grondig herzien en zijn er 4 geïntegreerde rijmodi beschikbaar; Sport, Road, Rain en de instelbare Rider mode. Verder is er een nieuw design en een modern 4,3’’ TFT-kleurendisplay met schakelindicator, huidige versnelling en een grote hoeveelheid optionele informatie als dubbele tripmeters, actieradius, accuspanning en nog veel meer.

De nieuwe Ninja ZX-6R is vanaf oktober beschikbaar bij de officiële Kawasaki dealer vanaf €12.799,- in de kleuren:

  • Lime Green/Ebony (KRT-edition)
  • Metallic Graphite Gray/Metallic Diablo Black

Ga voor meer informatie of een dealer bij u in de buurt naar www.kawasaki.be

________________________________________