Gratis salontickets bij MaxxMembership!

Helaas naast de gratis salontickets van de MaxxWIN-wedstrijd van december gegrepen? Geen stress, want we hebben nog eens vijfentwintig extra duotickets weten te bemachtigen. Deze keer niet voor een wedstrijd, maar wel als welkomstgeschenk…

Vraag ons niet wat we er exact voor hebben moeten doen, maar door een uitgekiende mix van smeekbedes, afpersing, stalking en brainwashing zijn we er in geslaagd om een tweede lading van 25 duotickets los te krijgen. Wil je er bemachtigen, dan moet je deze keer geen vragen oplossen. Nope, deze tickets zijn exclusief voor de vijfentwintig eersten die naar de MaxxStore komen en daar bij Renaud of Jane een MaxxMembership afsluiten. Twee salontickets + de super coole MaxxMember T-shirt voor slechts 29 euro? No brainer!

Hou zeker de website en de Facebook pagina in de gaten, want van zodra de tickets de deur uit zijn, laten we dit ook weten. Het adres van de ‘bricks’ die bij onze ‘clicks’ horen? Leermarkt 14, 2800 Mechelen. Klik hier voor openingsuren en meer info.