Gelukkig Nieuwjaar!

MaxxMoto wenst iedereen een prettig eindejaar en een knallende start van 2017!

2016 was het opstartjaar voor MaxxMoto, en we zouden dan ook even de tijd willen nemen om iedereen te bedanken die er voor ons een topjaar van gemaakt heeft. In de eerste plaats bent u dat, onze lezer, die in grote getale quasi dagelijks naar www.MaxxMoto.be surft of onze pagina volgt via Facebook, Youtube, en de Instagram-pagina of de Twitter van de CEO. Heel fel bedankt voor jullie clicks, likes, reacties, positieve woorden, bezoekjes aan de MaxxStore en vriendelijke motorgroeten onderweg.

MaxxMoto zou niet bestaan zonder de steun van een groot aantal vrijwilligers en freelancers – jullie weten hopelijk wel wie jullie zijn. Allemaal 1000x bedankt voor jullie geschreven bijdrages, de mooie foto’s, filmpjes, en bovenal alle leuke momenten achter de schermen. Reken er maar op dat 2017 nog beter wordt.

Verder kan deze website niet bestaan zonder een resem advertentiepartners die we ook hartelijk willen bedanken voor hun bijdrage aan MaxxMoto. We hopen jullie in 2017 even goed van dienst te kunnen zijn en beloven om jullie producten tot de Maxx te testen.

Tot slot zou ik iedereen nog willen uitnodigen op onze stand in de Patio van het Autosalon om samen het nieuwe motorjaar in te zetten! Verlaagde snelheidslimieten, trajectcontroles en milieunormen ten spijt, garandeer ik jullie 1 ding: The best is yet to come.

Gelukkig Nieuwjaar,

Arno, de CEO.