Daar is de lente, daar is de Dag Van De Motorrijder!

De Dag Van De Motorrijder komt er weer aan. Gewoontegetrouw kan je in de lente opnieuw gratis een hoop rij-opleidingen volgen verdeeld over het hele land. Of je nu gewoon even je skills wil opfrissen, dan wel je motor even technisch laten checken: het VSV en haar partners staan opnieuw paraat om je veilig in het zadel te helpen.

Persinfo:

Wanneer de eerste zonnestralen de bodem opwarmen, begint het bij vele motorrijders te kriebelen om weer op die motorfiets te springen. Of je nu na een korte winterstop of een langere rustperiode weer op de motor wil kruipen, een snelle opfrissing van je rijvaardigheden en een technische controle van je tweewieler is geen overbodige luxe, maar een ├ęchte must voor een veilige start van het motorseizoen.

Daarom zet de VSV en haar partners alle motorrijders centraal op de Dag van de Motorrijder tijdens het voorlaatste weekend van maart. Op zondag 24 maart 2024kunnen motorrijders op 19 locaties in Vlaanderen deelnemen aan gratis activiteiten. Op elke locatie kunnen motorrijders hun rijvaardigheden opfrissen op het behendigheidsparcours en hun motorfiets technisch laten nazien. Daarnaast bieden bepaalde locaties ook een begeleide rondrit, EHBO- of andere workshops en testritten aan. Op zaterdag 23 maart 2024 ben je ook al welkom op de Dagen Veilig Motorrijden van Politie Antwerpen.

Inschrijven vanaf 1 februari

Alle activiteiten zijn gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Wil je zeker kunnen deelnemen aan een bepaalde activiteit, dan raden we aan om tijdig in te schrijven.