Circuitfun trekt richting Spanje, mét coronacashback

Op voorjaarstraining richting Spanje, of liever wat gaan uitbollen in het najaar? Circuitfun heeft twee leuke aanbiedingen om je naar de zon te brengen.

Van 17-20 maart trekt Circuitfun naar het circuit van Monteblanco. Deze baan hoeft weinig introductie en is al sinds 2005 een veelgebruikt testcircuit voor zowel motoren als auto’s. Met een lengte van 4,4km hoort het bij de grootste in Spanje en de breedte van om en bij de 13 meter biedt veel ruimte om in alle veiligheid te rijden.

Meer info over Monteblanco, alhier!

Liever een najaarstripje? Dan trek je van 23-25 september toch gewoon naar Navarra? Dit WSBK-circuit is ultramodern en de übersnelle bocht 1 laat zelfs de meest ervaren piloten toe om hun limieten te verleggen.

Meer info over Navarra, alhier!

Beide events omvatten een beveiligd motortransport, veel rijtijd onder de Spaanse zon en uiteraard ook de mogelijkheid om je verblijf in het hotel eventueel te verlengen. Het enige wat je zelf nog moet doen is je als de bliksem inschrijven en een vlucht naar één van de nabijgelegen luchthavens boeken! Circuitfun werkt ook met een coronacashback, dus indien het event afgelast wordt omwille van een nieuwe golf, krijgen de deelnemers hun geld terug. Waar wacht je nog op?