CFMoto presenteert 700 CL-X

De Chinezen van CFMoto zitten niet stil. Waar we vorige maand nog een eerste testrit konden maken op de 650 DSX, staat er nu alweer een 700cc middenklasse nakedbike klaar.

De 700 CL-X moet zich meten met klassiekers als de MT-07 en Z650, maar doet het met een vleugje retro-design. Binnenkort ontdekken we bij MaxxMoto zelf hoe deze motoren rijden al kan je intussen zelf reeds bij de dealer terecht voor een eerste testrit.



PERSBERICHT

Je kan vanaf nu de nieuwe CFMOTO 700CL-X testen ! Via de website kan je een testrit aanvragen bij een dealer bij jou in de buurt. 

De nieuwe 700CL-X staat voor een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van CFMOTO. De motorfiets is voorzien van een nieuwe 699 cc crossplane paralleltwin met 73 pk en 68 Nm.  Ook springen de look én de uitrusting in dit oog instelbare KYB vering, J.Juan remmen met radiale remklauw vooraan,slipperkoppeling, cruisecontrol…

Andere features: Continental ABS – Bosch injectiesysteem – USB-aansluiting – Adaptieve LED verlichting – LED richtingaanwijzers met uitdoof functie – X-spoke wielen – Twee rijmodi

Prijs:

  • BE: 7048 euro inclusief btw en kosten rijklaarmaken
  • NL: 7699 euro inclusief bpm, btw en kosten rijklaarmaken

Kleuren

  • Twilight Blue 
  • Coal Grey 

Links: