CB500 Trophy: de winnaars zijn bekend!

Zelfs een terugkeer van het WK Endurance kon de CB500 Trophy niet uit de picture houden. De sympathiekste raceklasse van de lage landen is populairder dan ooit en dat belooft voor 2023.

Afgelopen seizoen stond er geen maat op Dries Desender die alle manches op zijn naam schreef. De oudgediende uit de No Budget Cup stond duidelijk zijn mannetje op de kleine Honda, al werd er achter hem vaak fel gestreden. Dat blijkt ook uit de strijd tussen vice-kampioen en jong talent Seppe Noël en de man op de derde plek, Marc Declerck. De podiumstrijd bleef spannend tot de laatste race, al was er ook achterin het veld steeds veel spektakel te beleven.

De volledige resultaten zijn hier terug te vinden en graag wensen we het hele team achter de CB500 Trophy nog een dikke proficiat. Met de steun van Circuitfun.be, Dunlop, MGB, Grafical Racing Design, 4SR, Lakkerij Parva, Warfid Accounting en Het Friettreffen zijn we er zeker van dat de Trophy volgend jaar nog spannender wordt! Wie meer info wil, vind alle info terug op de website van de CB500 Trophy.