Bikers’Days 2024: Sneller worden op circuit? Laat je coachen!

De Bikers’Days staan ook in 2024 weer klaar voor adrenalinejunkies. De rode draad blijft het circuit van Spa-Francorchamps, nog steeds ‘het mooiste circuit ter wereld’ dat je voor geen geld mag missen.

Een onmisbaar aspect van de Bikers’Days zijn onze coachingmogelijkheden waarbij zowel beginners als gevorderden snel vordering kunnen maken op de legendarische asfaltstrook van 7km. De Bikers’Coaching en Smart Coaching zijn meerdere keren dit seizoen beschikbaar voor rijders die hun techniek en snelheid willen bijschaven.

De meest complete formule, Bikers’Coaching, is ontworpen voor circuitrijders van alle niveau die een vlotte progressie willen boeken op onze uitdagende omloop. Dit is feitelijk een echte rijopleiding, bestaande uit 4 sessies met begeleiding, waarvan er twee gefilmd worden. Zodra de motorrijder terugkeert naar de pitlane, staan ​​de instructeurs klaar met raad en daad voor analyse en debriefing. De geselecteerde data voor Bikers’Coaching zijn 12 juli en 12 augustus.

Onder de naam Smart Coaching vinden we een iets ‘lichtere’ formule, die zich richt op piloten die wachten op advies, maar die niet een volledige lesdag willen. Deze formule is bijzonder geschikt voor motorrijders die moeilijkheden ondervinden op een specifiek deel van het circuit of tijdens een bepaalde fase van het rijden. Smart Coaching bestaat daarom uit twee begeleide en gefilmde sessies, met kijk-, analyse- en debriefing. De geselecteerde data voor Smart Coaching zijn 20 mei, 17 juni, 13 juli en 13 augustus.

Het volledige Bikers’Coaching en Smart Coaching programma is te vinden op de website www.bikersdays.com

Het spreekt voor zich dat deze twee formules een optie zijn tijdens je trackday. Let er daarom op dat je tijdens het boeken van je betreffende trackday ook de juiste coaching selecteert. We waarschuwen je wel: deze coaching is erg populair en de plaatsen zijn gelimiteerd. Aarzel dus zeker niet te lang.