Agostini: “Ducati heeft Lorenzo een super aanbod gedaan.”

Volgens MotoGP-legende Giacomo Agostini heeft Lorenzo een super aanbod op tafel liggen van Ducati.

Dat vertelde Ago gisteren aan de Italiaanse website quotidiano.net. Terwijl Rossi zijn contract niet snel genoeg kon vernieuwen, wacht Lorenzo af. De regerende wereldkampioen neemt zijn tijd om te beslissen over zijn toekomst, wat leidt tot allerlei speculatie. Yamaha heeft intussen bevestigd dat het Lorenzo een nieuw contractvoorstel gedaan heeft, maar verder is er niets concreet.

 

Geld, of de betere motor?

Agostini beweert echter het tegendeel:” Ik weet zeker dat Audi, het merk achter Ducati, Lorenzo een super aanbod gedaan heeft. De enige vraag is of Lorenzo het geld zal verkiezen boven de betere motor die in de Yamaha stal staat. Als Jorge denkt dat hij een verschil kan maken in het rood, dan moet hij de uitdaging aangaan. Maar volgens mij is hij niet helemaal overtuigd.” aldus de 15-voudige wereldkampioen.

En terwijl het vaststaat dat Audi en Ducati niets liever willen dan eindelijk nog eens een MotoGP-overwinning, denken veel mensen dat de hoofdreden achter deze mogelijke transfer ligt bij de vete tussen het trio Rossi-Marquez-Lorenzo. De Rossi fans hebben er op social media dan ook hun eigen mening over…

Schermafbeelding 2016-03-30 om 08.10.35

To be continued, mogelijk zelfs dit weekend tijdens de GP van Argentinië die u live kan volgen op Eurosport.