ADVERTORIAL: Leer motorrijden met Start2Ride!

Je kent iemand die wil leren motorrijden? Je wil zelf wel eens een doorgedreven rijopleiding volgen? Dan heeft Start2Ride goed nieuws!

Het programma Start2Ride biedt de mogelijkheid voor een kennis om een korting te krijgen van 50 euro – oftewel de prijs van een eerste rijles – op de rijopleiding, en daarbij maak je zelf kans op een voortgezette opleiding. Het loont dus om je kennissen richting Start2Ride te sturen!

Ben je al motorrijder?

We hebben jou nodig om zoveel mogelijk mensen op weg te helpen. Meld het e-mailadres van een kennis en wij sturen hem/haar uit jouw naam een mail met een presentatie van het programma Start2Ride én een code om kans te maken om misschien een opleiding voor het motorrijbewijs te winnen. En we hebben ook voor jou iets voorzien. Er zijn 3 voorgezette opleidingen te winnen.

Ik vertel het aan mijn vrienden!

Wil je zelf starten met motor- of scooterrijden?

Dit is het moment om je droom te verwezenlijken dankzij Start2Ride. Een gratis programma in 6 stappen om je start op de motor of de scooter te vergemakkelijken.

Wat zijn jouw voordelen?

  • 50 € korting op een volledige opleiding voor het examen
  • Informatie en praktische tips voor het rijbewijs
  • Eenvoudig het aanbod van verschillende verzekeringsmaatschappijen vergelijken
  • En talloze andere voordelen.

Je krijgt ook de kans om misschien een opleiding voor het motorrijbewijs te winnen*. Schrijf je hiervoor in op het programma Start2Ride (dit is gratis) en voeg je unieke code in bij stap 1 : het rijbewijs, onder de noemer «MAXXMOTO».

Ik neem deel!