Kawasaki Versys 2019 model

2021: Kawasaki Versys S vanaf 15.399€

Kawasaki pakt voor 2021 uit met de Versys 1000 S. Dit is een versie die zich tussen het basismodel en de SE topuitvoering positioneert. En we weten het prijskaartje al!

Met een vanafprijs van 15.399 euro is de S een flink stuk goedkoper dan de SE. Waar die laatste beschikt over semi-actieve elektronische vering, doet de S het met ‘gewone’ volledig instelbare veerelementen. Je krijgt dus wel alle veiligheidssystemen en het prachtige TFT kleurendashboard, maar voelt het iets minder in je portemonnee.

——

Persbericht

Voor 2021 introduceert Kawasaki de nieuwe Versys 1000 S. De nieuwe Versys 1000 S is standaard zeer rijk uitgerust met features en functionaliteiten die voorheen alleen op het top of the range SE-model beschikbaar waren. 

De Versys 1000 S heeft een soepele 1.043cc viercilinder krachtbron. Dit krachtige en koppelrijke motorblok is voorzien van elektronische gaskleppen voor een nog soepelere vermogensafgifte. De Versys S is standaard uitgerust met Cruise Control en een indrukwekkende lijst aan veiligheidssystemen waaronder; Traction Control, Power Modes en Kawasaki’s Cornering Management functie. Allen ondergebracht in 4 rijmodi.

Het belangrijkste verschil met de Versys 1000 SE bevindt zich in de vering. Deze bestaat voor de Versys 1000 S uit een volledig handmatig in te stellen Showa 43mm USD-voorvork en achter een horizontale back-link vering voorzien van een gasgevulde Showa schokdemper. Door de focus te leggen op weggebruik in plaats van off-road heeft de Versys 1000 S de beste handling in zijn klasse. 

Verder bestaat de standaard uitrusting uit;

  • Volledige LED verlichting (inclusief bochtenverlichting)
  • Bekrachtigde slipper koppeling
  • Up/Down Quick Shifter
  • TFT-kleurendisplay met Bluetooth smartphone verbinding
  • Handvatverwarmig 
  • Handkappen
  • 12V aansluiting
  • Kawasaki’s unieke High Durable Paint

Nieuwe veringfilosofie op de Versys 1000 SE

Naast het nieuwe S model wordt de Versys 1000 SE aangepast voor 2021. De high-end Versys 1000 SE is voorzien van nieuwe software voor de semi-actieve elektronische vering. De nieuwe software implementeert Showa’s ‘Skyhook’ filosofie voor een nóg betere rijervaring.

De nieuwe Versys 1000 S is beschikbaar vanaf €15.399,- en de Versys 1000 SE vanaf €16.999,-.

Vanaf maandag 14 december zijn deze nieuwe modellen te zien bij de Kawasaki dealer.

Kijk voor meer informatie en een dealer in uw regio op www.kawasaki.be

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd