17 en 18 maart: Bikersland in Mettet

Nog geen plannen voor 17 en 18 maart? Dan is Bikersland in Mettet misschien wel een idee. Meer dan 50 exposanten, testritten op het circuit Jules Tacheny en daarbuiten, unieke custom-modellen en classic bikes, en heel wat randactiviteiten voor klein en groot. Schrijf het alvast in je agenda.

Tot voor kort was het Festival de la Moto dé afspraak voor fans van gemotoriseerde tweewielers. De dertiende editie dit jaar is nu een co-organisatie van Zelos en Mettet Motor met meteen ook een nieuwe naam: Bikersland. Met de nieuwe naam wil men het evenement (dat vorig jaar meer dan 12.500 motorrijders trok) een meer nationale dimensie geven.

Op 17 en 18 maart kan je op en rond het circuit Jules Tacheny in Mettet gaan genieten van heel wat moois. 50 exposanten bieden een brede waaier van accessoires en uitrustingen. Ook alle motormerken zullen aanwezig zijn en bezoekers krijgen de gelegenheid om de laatste nieuwe modellen uit te testen op het circuit en daarbuiten. Naast de laatste nieuwigheden is er ook plaats voor een reeks unieke custom-modellen. Tenslotte nemen de Classic Bikes je mee voor een terugblik in de motorgeschiedenis.

Op het programma staan verder nog heel wat randactiviteiten met onder meer een enduro-hindernisbaan, een dirttrack-piste, initiaties motorrijden, een gaming zone, mini-quads, sprintwedstrijden en rijden op elektrische motoren. De traditionele en immer gezellige motortoertocht heeft plaats op zondag en doet de mooiste plekjes van de omgeving aan. Een weekend om niet te missen.

De toegangsprijs voor de twee dagen van het festival bedraagt 15 euro in de voorverkoop en 20 euro ter plaatse. Jongeren tot 16 jaar hebben gratis toegang. De voorverkoop start binnenkort op de internetsite van Bikersland.

 

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.