Arno Jaspers: De CEO

Arno is de drijvende kracht achter MaxxMoto. Naast zijn passie voor motorrijden en het reilen en zeilen in de motorwereld, is hij in de eerste plaats journalist. Hij is ook bedreven in het schrijven van tekstjes over zichzelf in de derde persoon. Not.

Onze CEO rijdt een tiental jaar met de motor en is met z’n 33 lentes een vertegenwoordiger van de angry middle-aged men in de motorwereld. Hij amuseert zich net zo goed op een geïmproviseerde 125cc scootertrip als op een deluxe perspresentatie van de allernieuwste superbike. Hoewel hij ooit begon met het testen van toermotoren voor een printmagazine, zijn het nu eerder sportieve nakedbikes die z’n voorkeur wegdragen. Al kan hij net zo goed onder de indruk zijn van een elektrisch motorblok, nieuwe technologie in motorkledij of een tweetakt oldtimer. Je vindt hem ook terug in verschillende andere media, waaronder op HLN.be.

Geboortedatum: 6 juli 1988
Eigen motorfiets(en):
– Yamaha MT-07
– Harley-Davidson XR1200
– Kawasaki ER-5
– Vespa GTS 300
– Suzuki 650 Flattracker
– Honda mini 4-takt collectie
Favoriete motorsporter: Ana Carrasco
Meest memorabele motoravontuur: Te veel om op te noemen. Ooit schrijf ik ze uit in boekvorm.
Droommotor: Aprilia Tuono V4 X
Ergerlijkste motohype: Tweestrijd tussen fluo en open uitlaten
Crashes:
– ‘controle over het stuur verloren‘ op een Superduke 1290R tegen respectabele snelheid.
– Een Honda Dax 50cc schaamtelijk onderuit geremd op gladde kasseien voor het café waar m’n toenmalige crush stond te wachten
– Panigale V4S op slicks door een natte plek gestuurd in Jerez – op video!
– Verder niet echt iets noemenswaardig, en dat gaan we zo houden
To do in 2023: Tweewielers blijven promoten als (vaak onbegrepen) ultieme vrijheid. En als het even kan: opnieuw wat meer motorevents bijwonen.