Tijdens de Benelux-finale van de Battle of the Kings custom-competitie, afgelopen vrijdag op de Motorbeurs in Utrecht, is Marco van Velzen van Motor Saloon Amersfoort uitgeroepen tot Custom King. Met zijn gedrongen bobber, die hij samen met monteur Daan Meyer en chef onderdelen Koen Moorman maakte, liet hij de AMF café-racer van H-D West-Flanders en de XL883 n°2 van H-D Big-Rivers achter zich.

Het was nochtans geen eenvoudige keuze, want de jury twijfelde tussen de café-racer van West-Flanders en de bobber uit Amersfoort. De inzending van Motor Saloon niet de meest vernieuwende motor qua concept, maar wel tot in de puntjes perfect uitgevoerd.

Marco van Velzen toonde zich een sportieve winnaar: “Vorig jaar zat ik ook in de finale, toen legden Wesley en ik het af tegen de bike van Bas Leek van West Coast in Alkmaar. Ik ben heel blij dat wij deze keer wel gewonnen hebben, al had ik het echt geen schande gevonden om van de café-racer van Wesley of de XL van Albert te verliezen. Nu op naar de finale in Milaan, dat wordt een mooie!”

 

 

About The Author

Zaakvoerder en hoofdredacteur van MaxxMoto.

Related Posts