Voor wie een standaard Triumph Bonneville Bobber te gewoontjes is, brengt Triumph twee ‘Inspiration Kits’ uit. De ene is de ‘Oldschool Bobber’ met opvallende apehangers, de andere een ‘Quarter Mile Bobber’ met clip-ons.

Ook bij Triumph weten ze dat er geld te verdienen valt aan accessoires en omdat de 150+ originele Triumph accessoires voor de Bobber misschien overweldigend zijn, geeft het merk nu zelf een voorzetje met de Inspiration Kits. Net zoals er voor de Street Twin al een Scrambler- en Bratstyle-kit bestond, gaat het nu om twee optie-kits die de motor in een bepaalde stijlrichting duwen.

Old School en Quarter Mile

De Old School Bobber krijgt een gebrushte uitlaat, een chrome apehanger stuur, kortere spatborden, een bruin zadel, een lederen zijtas naast nog een resem kleine details. De Quarter Mile Bobber is zoals zijn naam doet vermoeden meer dragrace-gericht en valt op dankzij een zwart, laag zadeltje, een set zwarte Vance&Hines uitlaatdempers, een stel clip-ons en een lading matzwarte details.

De Belgische en Nederlandse prijzen voor de Inspiration kits zijn voorlopig nog niet bekend, al mag je erop rekenen dat die een heel stuk ten noorden van de 1.000 euro zullen liggen. Hieronder kan je alvast de volledige fotoreeks bewonderen.About The Author

Zaakvoerder en hoofdredacteur van MaxxMoto.

Related Posts