MaxxMoto & TC Moto strijken neer in Mechelen

TC Moto uit Zaventem was een van MaxxMoto’s eerste partners. Toen we te horen kregen dat deze Triumph dealer van plan was om een evenement te organiseren in Mechelen, hometown van onze Creative Guy, waren we er als de kippen bij om de krachten te bundelen.

TC Moto (20 van 27)

Aanstaande zondag 3 april is het zo ver. Van 10u tot 15u kan je terecht in de prachtige oldtimer garage van Atelier Moens, een verborgen parel die gelegen is in de Nijverheidstraat 45 te 2800 Mechelen. Normaal gezien houdt deze specialist zich vooral bezig met oude Engelse wagens, maar voor een keer zal het atelier worden ingepalmd door hedendaagse Triumphs.

De Street Twin zal er zijn, maar ook de Bonneville T120 én de nieuwe Thruxtons!
De Street Twin zal er zijn, maar ook de Bonneville T120 én de nieuwe Thruxtons!

Het concept van de dag is om kennis te maken met de nieuwe Triumph modellen én met het gemotiveerde team van TC Moto. Hebben hun aanwezigheid reeds bevestigd: de Street Twin, Bonneville T120 en Thruxton R. Saaie, technische uiteenzettingen worden daarbij uit de weg gegaan, net als hard selling technieken, want een ongedwongen, ontspannen sfeer is wat er nagestreefd wordt. Gewoon praten over motoren, waarbij er vrijblijvend naar informatie gevraagd kan worden. Video en muziek zorgen voor de nodige animo, net als de sporadisch gestarte motor. Hapjes en drankjes zijn uiteraard voorzien.

Onze Creative Guy smeert je in zijn hometown met plezier een T-shirt of sweater aan.
Onze Creative Guy smeert je in zijn hometown met plezier een T-shirt of sweater aan.

Testritten zijn op deze dag niet mogelijk, maar er zal wel een rondrit vanuit deze locatie vertrekken. Wie mee wil rijden met de Brabant Run – open voor alle merken en voor wie wil onder begeleiding van onze CEO – verschijnt best om 9.30u op het appel. Verder staat MaxxMoto er ook met een pop-up tafeltje dat kreunt onder de MaxxWear. Kijken en passen mag, kopen nog liever, maar ook voor een babbel en feedback over de website word je bij ons met open armen ontvangen. Tot dan!

Waar: Nijverheidstraat 45, 2800 Mechelen
Wanneer?: Zondag 03/04/2016, van 10u tot 15u

Een prachtige locatie waar de tijd lijkt stil te staan.