Er vallen Honda Deals te rapen dit voorjaar

De zomer staat voor de deur en dat zal je ook merken aan de promoties bij je Honda dealer. In mei en juni heeft Honda verschillende acties op hun modellen. Voor ieder wat wils.

Touring

De Gold Wing is de ultieme reismotor met zijn DCT, 4 rij-modi en een reeks andere innovatieve kenmerken. Het vlaggenschip blijft heersen op het vlak van comfort en luxe.

Om nieuwe rijders meteen de kans te geven er veel kilometers mee te rijden, krijgen ze bij aankoop van een nieuwe Gold Wing een gepersonaliseerde Fuel Card t.w.v. € 500, goed voor 6.000 km rijplezier. Mocht dat nog niet genoeg zijn, wordt er ook nog eens een overnamepremie van € 1.500 aangeboden voor je oude motor. Toch de moeite om eens langs een dealer te passeren voor meer informatie!

Super Sport en Street

Hou je meer van de sportieve rijstijl van een Super Sport, of eerder een Street-model? Geen probleem! Niet alleen op de Fireblade en de Fireblade SP, maar ook op de CB1000R en de CB1000R+ krijg je bij Honda een korting ter waarde van de BIV.

De Fireblade is een sportmotor die multi-inzetbaar is, gebouwd voor de weg, het circuit en dagelijks gebruik, met een hoog vermogen en geavanceerde elektronica. Bij aankoop van een Fireblade of een Fireblade SP krijg je momenteel een korting van € 2.478, wat gelijk staat aan de BIV op deze modellen.

Toch liever een naked sportmotor die het verschil maakt? Ook op de compacte en gespierde CB1000R en CB1000R+ krijg je een korting ter waarde van de BIV, namelijk € 876. Nog wat meer overtuiging nodig? Boek dan snel een testrit bij je Honda dealer en ontdek de buitengewone stuureigenschappen en prestaties van deze krachtpatser.

Adventure

Ook de avonturiers worden niet vergeten bij Honda. De Africa Twin is de perfecte metgezel, overal waar je gaat, met 3 rij-modi, optionele DCT en een extra G-modus voor offroad-gebruik. Wil je het nog wat avontuurmlijker, dan is er de Africa Twin Adventure Sports met zijn extra grote benzinetank, langere veerwegen en betere bescherming. Klaar om de wereld rond te trekken.

Op beide modellen ontvang je nu ook een gratis Travel Pack. Dat houdt in dat je bij de Africa Twin Adventure Sports een zijkofferset, tanktas en middenstandaard krijgt. Op de gewone Africa Twin is dat zelfs een topkoffer, zijkofferset, tanktas, middenstandaard en hoog windscherm.
Tenslotte krijg je op de Adventure Sports nu ook nog een extra korting gegeven van € 700.

Kortom, de Africa Twins staan klaar om jouw wereld te ontdekken.

Ontdek de voorwaarden en de overige Honda deals op de actiewebsite of contacteer je Honda dealer.This image has an empty alt attribute; its file name is 6228_kaw_z900_fb_post_900x900.jpg

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.