7 Mei opening Ducati Antwerpen

In de zomer van 2020 heeft Ducati Antwerpen zijn deuren geopend.  Na twee uitdagende jaren, vinden gepassioneerde Ducatisten inmiddels hun weg naar dé Ducati Store voor Antwerpen en omstreken. Op zaterdag 7 mei zal de officiële opening van Ducati Antwerpen plaatsvinden in combinatie met het internationale “We ride as one” Ducati evenement. 

De eigenaren, Bart en Maaike, beschikken over jarenlange ervaring. In 2002 startten zij hun Ducati avontuur met BM Motors in centrum Gent. Gesteund door een gemotiveerd team volgde in 2012 de succesvolle Store Ducati Gent langs de N60 in Eke. 

In 2019 kwam er een opportuniteit om hun ervaring, kennis en enthousiasme in te zetten voor Antwerpen. In het voorjaar van 2020 hebben ze de deuren geopend aan de Bisschoppenhoflaan 605 in Antwerpen (Deurne). 

Bart en Maaike hebben ook voor Ducati Antwerpen een sterk team met Italiaanse roots geselecteerd: Peter ontfermt zich over de Sales, op zaterdag bijgestaan door Tom. Daphnis staat in voor de Aftersales, hij boekt de afspraken voor de werkplaats, adviseert voor het personaliseren van de Ducati’s en het samenstellen van de perfecte Ducati outfit. In de werkplaats zorgen Michele en Kevin voor het onderhouden en herstellen van de Ducati’s en als dat al mogelijk is, ze nog performanter en unieker maken.

In de showroom vindt u op het gelijkvloers een ruim aanbod van nieuwe Ducati MY2022 modellen en Ducati Accessories & Apparel. Op de eerste verdieping ontdekt u de Scrambler Corner, het Ducati Approved tweedehands aanbod, de Social Corner en outlet. De ruime werkplaats is uitgerust met 4 motorhefbruggen en alle Ducati Special tools. De ervaren en in Bologna getrainde Ducati techniekers zorgen ervoor dat alle Ducati’s in topconditie blijven.

U kunt bij Ducati Antwerpen terecht voor de complete Ducati beleving. Van een uitgebreide collectie aan merchandising, vrijetijds- en motorkleding tot de vele accessoires en onderdelen om uw motorfiets te personaliseren. 

Style, Performance, Sophistication and Trust zijn de waarden die de Ducati beleving in Antwerpen compleet maken.

We ride as one

De World Ducati Week 2022 gaat door van 22 tot 24 juli op het “Misano World Circuit Marco Simoncelli” en zal opnieuw de wereldwijde familie van Ducatisti en alle gepassioneerde motorrijders ontvangen. Ducati nodigt al haar klanten en fans uit op 7 mei bijeen te komen om samen een “RIDE” te maken als WDW warm-up, startend bij dealers over de hele wereld. 

Het ideale moment om een antwoord te bieden aan ons verlangen naar events, meetings en motorparades. 

De teams van Ducati Antwerpen en Ducati Gent hebben een exclusief WDW warm-up programma samengesteld. Ze nodigen alle gepassioneerde motorrijders uit om op zaterdag 7 mei deel te nemen aan deze “RIDE” en de officiële opening van de nieuwe Ducati Antwerpen Store bij te wonen: 

  • 9h00: Ontvangst met koffie & koffiekoeken

Bevestig uw aanwezigheid via peter@ducatiantwerpen.be of bram@ducatigent.be voor de deelnemers uit Gent

  • 9h30: Vertrek in Antwerpen voor een ritje van 150 km

Vertrek in Gent voor ritje en een bezoek aan Ducati Antwerpen

  • 12h30 Ducati Antwerpen lunch 
  • 14h00 Ducati parade door ’t Stad 
  • 16h00 tot 18h00 Openingsreceptie 

Bevestig uw aanwezigheid via peter@ducatiantwerpen.be

  • 18h00 tot 21h00 Ducati Antwerpen Caffè 

Ducati Antwerpen
Bisschoppenhoflaan 605
B-2100 Antwerpen

info@ducatiantwerpen.be

03 344 30 70