Nog even en MaxxMoto viert zijn eerste verjaardag. Omdat onze feestdis net iets te klein is om alle fans aan te vergasten voor een kerstmaaltijd, hebben we besloten om te opteren voor een filmvoorstelling in onze MaxxStore, eventueel gecombineerd met een kerstmarktbezoek.

Wanneer? Zondag 18 december 2016
Waar? MaxxStore / Skatehouse, Leermarkt 14, 2800 Mechelen
Opening winkel: 13u tot 19u
Tijdstip vertoning: 16u

De film: Closer to the Edge

tt3d_closer_to_the_edge_ver2_xlg

Aangezien Guy Martin onlangs officieel heeft aangekondigd de TT vaarwel te zeggen (klik hier), vonden we dit het ideale excuus om ‘Closer to the Edge’ nog eens van onder het stof te halen. In deze heroïsche documentaire van Richard de Aragues uit 2011 wordt blootgelegd waarom deze mannen leven voor de sport en het risico dat ze er misschien morgen niet meer zijn. De mondige en innemende Guy Martin is de spilfiguur, maar alleen al om de onboard beelden te zien op groot scherm is het de moeite om langs te komen. Onze Old Guy Pépé heeft namelijk alweer de projector van de IMAX ‘geleend’.

En Verder…

intermot-2016-triumph-bonneville-street-cup

  • Triumph dealer TC moto uit Zaventem, onze MaxxStore Pop Up partner, doet er de introductie van de Triumph Street Cup.
  • Speciale MaxxWear kerstpakketten in de aanbieding
  • 1 gratis warm drankje + popcorn voor alle MaxxMembers
  • MaxxMemberships ter plaatse af te sluiten!

Op de menukaart: Gluhwein, warme choco, thee, Pelican Rouge koffie, koude Jupiler, Almdudler en een lokaal biertje. Voor de kleine hongertjes zijn er ook croque monsiers.

Als je dan toch naar Mechelen komt, bezoek dan meteen ook de gezellige kerstmarkt. Letterlijk om de hoek van de MaxxStore, openingstijden kerstmarkt: 11 tot 20u.

About The Author

Redacteur

Related Posts