Vind je MaxxMoto cool? Krijg je het ook zo behaaglijk van de familiale, ongedwongen schrijfstijl, de haarscherpe analyses, die fraaie fotografie en dat razendsnelle nieuws? Wel, dan is het misschien tijd om officieel toe te treden tot onze familie.

Tekst: Renaud Amand
Foto’s: Kevin Baert

Allereerst het goede nieuws. Toetreden tot de familie gaat niet gepaard met pijnlijke of vernederende rituelen. Neen je moet geen flaming burnout doen (al mag dat altijd), je moet niet naakt over de Brusselse ring rijden en collectief op iemand vest of helm pissen is er evenmin bij. Jammer voor sommigen, maar zelfs wij zijn de tijd van de studentendopen intussen ontgroeid.

Nog goed nieuws is dat je als familielid aardig wat goodies ontvangt. Zo ontvang je allereerst de nagelnieuwe MaxxMoto Member T-shirt, een waardebon van 10% om te gebruiken in de MaxxStore, een permanente korting van 10% op alles uit de MaxxWear collectie en op alle MaxxMoto events. Vanaf januari 2017 heb je bovendien als MaxxMember exclusieve toegang tot onze WIN! wedstrijden.

Om lid te worden vragen we een billijke bijdrage van 29 euro, niet toevallig de prijs van de T-shirt. Het pakketje wordt je gratis opgestuurd, kom je het halen in de MaxxStore, dan krijg je er nog een gratis koffie bovenop.

Prijs: 29 euro
Maten: S – XXL
Kleur: Sports Grey met rood/wit/zwarte recto verso bedrukking
Verzendingskosten: Gratis in België (toeslag voor verzending naar het buitenland)
Bestel Hier! Kom je ze oppikken in de MaxxStore, dan krijg je er een gratis koffie bovenop!

About The Author

Redacteur

Related Posts