Het begon allemaal als een grapje tijdens de KTM RC Cup Media Challenge. “Wees creatief met je teamnaam,” was de opdracht, vijf minuten later was Team MaxxMoto Big Balls geboren. “Die ballen en jullie logo, dat gaat verrassend goed samen. Moet je meer mee doen,” was de feedback die we achteraf van een KTM medewerker kregen…

'Wees creatief met de teamnaam.' Tsja, dan zoek je het toch gewoon?Testikels op een T-shirt vonden zelfs wij er net iets over, vandaar dat we in eerste instantie voor stickers zijn gegaan. Je kan ze nu reeds gratis ophalen in de MaxxStore te Mechelen, of op onze stand op het salon onder voorbehoud dat ze nog voorradig zijn. De ballen vliegen namelijk de deur uit.

maxxmoto-big-balls-4-van-5

Na de stickers kwam het idee van de mokken. ‘Cup’ in het Engels en geef toe ‘Big Balls Cup’, het klinkt toch, niet? In afwachting van een racekampioenschap met die naam hebben we een perfect ludiek cadeau in de aanbieding. Ideaal voor de hardgaanders, volgasmannen, pappers en zwarte strepen trekkers. INTUSSEN HELAAS VOLLEDIG UITVERKOCHT. Maar niet getreurd, binnenkort komen er nieuwe kopjes met een ander ontwerp aan!

maxxmoto-big-balls-2-van-5

 

About The Author

Redacteur

Related Posts