Ooit in een snoepwinkel gestaan en niet kunnen kiezen? Dit is exact wat je gaat ervaren indien je de MaxxWin-prijs van de maand september in de wacht sleept. Met het Triumph kledingvoucher ter waarde van 450 euro heb je keuze zat! Een blik op de uitgebreide kledingcollectie van Triumph maakt duidelijk dat het legendarische Britse merk net zoveel aandacht en zorg besteed aan hun kleding als aan haar motoren. Van praktische motorkledij, geschikt voor alle weeromstandigheden, tot stijlvolle motorjassen en broeken waarmee je direct indruk mee maakt. Daarnaast is er ook een ruim assortiment aan vrijetijdskleding en merchandising verkrijgbaar.

Kenmerken: Exclusief in te wisselen voor Triumph kleding bij een officiële Triumph dealer in België * De waarde van de voucher dient in een transactie te worden ingewisseld * De voucher is niet inwisselbaar voor geld * De voucher is geldig tot en met december 2017.

 Winkelwaarde: € 450,00

 Meer weten over het uitgebreide gamma Triumph kleding en merchandise? Klik hier.

Deze wedstrijd is voorbehouden voor MaxxMembers. Klik hier om lid te worden van de MaxxMoto familie en ontvang eind september de vragen.

About The Author

Zaakvoerder - Redacteur

Related Posts