Bij Waypoint Leuven vind je dé specialisten inzake navigatie, communicatie en audio op de motorfiets. Als motorrijders in hart en nieren begrijpen ze als geen ander dat het thuis niet goed komt wanneer je de helft van de zomer doorbrengt met een helm op. Die helm afzetten zie je niet zitten – volkomen terecht overigens, want voor je het weet is het wéér winter -, daarom schenken ze een Sena headset 10S weg. Altijd bereikbaar, dankzij MaxxMoto en Waypoint Leuven!

Kenmerken: Bluetooth 4.1 – kristalheldere HD audio – Advanced Noise Control – slanker uiterlijk dan SMH10 – connectie met tot 4 rijders – 1,6 km bereik – One Touch Group Intercom + Universal Intercom protocol waarmee je kan communiceren met alle Sena en niet-Sena Bluetooth headsets op de markt – Sena smartphone app – te paren met twee mobiele telefoons – FM radio met 10 presets en RDS – stemactivatie – Lithium polymeer batterij

 Winkelwaarde: € 239,00

 Meer weten over de kenmerken van de Sena 10S? Klik hier.

Wedstrijd afgesloten, vragen verzonden aan de MaxxMembers. Klik hier om lid te worden van de MaxxMoto familie en deel te nemen aan de WIN-acties.

 

About The Author

Zaakvoerder - Redacteur

Related Posts