Het Auto- en Motorsalon van Brussel is de Belgische hoogmis voor octaanliefhebbers. Dankzij de Suzuki dealercorner (Paleis 8, Stand 14) en MaxxMoto maak je kans op tickets voor de exclusieve VIP-avond!

De Suzuki dealercorner is een initiatief van 4 Suzuki dealers. Bike Parts (Zele), Motocenter Tienen, City 2 Roues (Nijvel) en TT2000 (Bergen) sloegen de handen in elkaar om het Suzuki 2020 gamma te presenteren op het Brusselse salon en daar kan u van meeprofiteren.

Niet alleen heeft deze stand de interessantste aanbiedingen voor wie pakweg een gloednieuwe V-Strom 1050 XT op het oog heeft, maar iedere standbezoeker maakt er ook kans om een luchtdoop te winnen. En dankzij MaxxMoto maak jij nu kans op een toegangsticket voor de VIP-avond van het salon waar je uiteraard ook uitgenodigd bent in de Suzuki dealercorner!

De VIP-avond van het Auto-en Motorsalon (9 januari vanaf 18u) is de uitgelezen kans om alle auto’s en motoren van dichtbij te ontdekken in een lichtjes aangepast VIP-kader. Iedereen draagt avondkledij (leg je kostuum of avondkleed dus maar klaar!) en uiteraard komen daar bij verschillende merken ook hapjes en bubbels aan te pas.

TE LAAT! Actie reeds afgelopen… better luck next time!
Het enige wat je moet doen om kans te maken, is de naam doormailen van de motor waarop Suzuki’s nieuwe V-Strom 1050 XT geïnspireerd werd (Tip: 2 letters, drie cijfers). Je inzending mag naar prijsvraag@maxxmoto.be en zoals gebruikelijk hebben originele mails een streepje voor.
TE LAAT! Actie reeds afgelopen… better luck next time!

Succes!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.

About The Author

Zaakvoerder en hoofdredacteur van MaxxMoto.

Related Posts