Ein-de-lijk. Na maandenlang aanhoudende geruchten over een mogelijke Ducati V4 nakedbike zijn er nu spypics opgedoken.

De CEO van Ducati, Claudio Dominicali, kondigde onlangs in de pers nog aan dat Ducati niet avers was van een ander concept om hun V4 motorblok in te gebruiken dan de Panigale en nu weten we waarom. Een eerste Streetfighter V4 prototype werd gespot op het circuit van Pergusa door de jongens van daidegas.it en dus mogen we ons begin volgend jaar waarschijnlijk aan een productiemodel verwachten.

In de traditie van goede spypics werden ook deze foto’s getrokken met een Nokia 3310 uit de vorige eeuw en de kwaliteit laat veel te wensen over. Maar als het hier effectief gaat om een naakte V4, dan weten we wel aan wat we ons mogen verwachten.

Enerzijds een brute V4 die de grenzen van het vermogen voor supernakeds zal verleggen, anderzijds een prijskaartje waar je net niet van achterover valt. Domenicali liet immers verstaan dat een V4 supernaked ook de duurste nakedbike in het gamma zou moeten zijn, en als je dan nog euro’s bij het prijskaartje van de huidige Monster 1200R moet tellen…dan weet je dat het kostelijk wordt. (Lees: rond de 20K!)

Meer info volgt ongetwijfeld in de loop van de zomer en uiterlijk voor de EICMA.

This image has an empty alt attribute; its file name is 6228_kaw_z900_fb_post_900x900.jpg

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.

About The Author

Zaakvoerder en hoofdredacteur van MaxxMoto.

Related Posts