Het wordt bijna een traditie bij Zero. Ongeveer een jaar geleden startte het elektrische merk met de teasers voor de SR/F. Nu voegen ze een S-versie toe aan die line-up. Wat dat precies zal worden, is nog heel vaag, maar iets zegt ons dat het misschien wel een sportievere gekuipte SR/F zal worden.

Op de website van Zero Motorcycles staat sinds kort een gigantische teaser voor een nieuwe SR/S. Zoals dat meestal gaat met teasers, krijg je amper wat te zien van het nieuwe model. De Amerikanen sprongen dan ook kwistig om met het rookkanon bij het filmen van deze sneak preview. In het .gif’je dat ze bij Electrek uit de teaser wisten te filteren valt vooral de brede koplamp op door alle rook heen.

Eind vorig jaar wisten de jongens van Asphalt & Rubber ook al een spyshot te scoren van een gekuipte SR/F. De foto werd genomen in de buurt van het Zero Motorcycles hoofdkwartier in Californië.

De naam doet alvast vermoeden dat deze SR/S dezelfde basis zal hebben als de SR/F. We verwachten dan ook dat deze nieuwe SR/S qua specificaties in de buurt zal liggen van de F. Voor dat model ontwikkelde Zero Motorcycles een nieuwe motor, de Z-Force ZF75-10, met 110pk, 190Nm koppel en een topsnelheid van 200 km/u. 

Veel meer dan wat heel vage beelden krijgen we voorlopig nog niet van Zero. Afwachten dus tot 24 februari.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor 
iPhone of Androïd.

About The Author

Related Posts