De liefde tussen Lewis Hamilton and MV Agusta blijft duren. Vorig jaar nog lanceerde MV Agusta de F4 LH44 en nu komen ze met een limited edition van de Brutale 800.

Limited editions zijn in. Elk merk brengt zo wel zijn eigen pareltjes uit. Bij MV Agusta doen ze dat op hun heel eigen manier met Formule 1 piloot Lewis Hamilton. Deze keer mocht Hamilton zijn ding doen met de Brutale 800.

Naar goede gewoonte werkte hij ook nu weer samen met het Castiglioni Research Center. Het resultaat is een motor die qua uiterlijk niet zo heel erg verschilt van de vorige limited editions: de Dragster 800 RR LH44 en de F4 LH44. Ook deze keer zijn de hoofdkleuren zwart en rood met een accentje wit.

De limited edition is vooral cosmetisch, motorisch veranderde er niets aan de motor, op hier en daar wat carbon bling, ceramisch gecoate uitlaten en wat aluminium accenten na. De MV Agusta Brutale 800 LH44 gaat volgende maand in productie en wereldwijd zullen er slechts 144 stuks beschikbaar zijn. Snel zijn is dus de boodschap!

 

 

 

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.

About The Author

Related Posts