Kawasaki onthulde zonet de nieuwe supersport Ninja ZX-6R. Eindelijk! Vernieuwd, verbeterd, maar dus vooral: terug een 636cc supersport in de rangen!

De Ninja ZX-6R kreeg voor 2019 een nieuw, aangescherpt design aangemeten met vele nieuwe features. Zo heeft de nieuwe Ninja ZX-6R een KQS Quick Shift systeem voor up-shifts. De motor kreeg ook een geheel nieuw dashboard met heel wat nieuwe functies, waaronder een zuinigheids-rij-indicator, brandstofmeter en een indicator die het resterende bereik weergeeft.

Verder is de motor itgerust met onder andere dubbele LED koplampen, monobloc calipers, een ‘slipperclutch’, 12V-power take off, KTRC traction control, Kawasaki’s intelligente anti-blokkeringssysteem (KIBS) en diverse ‘power modes’. Het chassis is uitgerust met de veelgeprezen Showa BFF voorvork en de motor kent een sportieve, maar ergonomische en fijne rijpositie. De ZX-6R biedt daarmee de perfecte balans tussen racen op het circuit en rijden op straat.

De Kawasaki Ninja ZX-6R 2019 zal beschikbaar zijn in twee kleurstellingen: het uiteraard obligate Lime Green en een Metallic Spark Black uitvoering.

Vanaf december zal de Kawasaki Ninja ZX-6R 2019 in de showroom van je Kawasaki dealer staan.

 

 

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.

About The Author

Related Posts