Gisteren was de hoogdag van de flauwe grappenmakers. In de motorwereld staat dat garant voor een hoop valse berichtjes over nieuwe motoren, nieuwe motorsportteams of pakweg de geaardheid van sommige rijders. We overlopen de beste.

Goed nieuws in Limburg. Na de heraanleg van enkele asfaltstroken op het circuit van Zolder, organiseert de motorsportschool voortaan ook circuitsessies voor scooters. Haal de krulpijpen maar boven!

Bij BMW Magazine ze Germans van Motorrad en Motoplus pakken ze uit met een nieuwe BMW 4-cilinder boxer. Klinkt op zich nog niet zo slecht, tot je de foto ziet. Nice try Fritz.

Kawasaki is al enige tijd heer en meester in de WSBK-klasse, maar omdat de overmacht van Johnny Rea op de ZX-10R nogal eentonig is, probeert hij het volgend seizoen op een H2R.

Adventure is al jaar en dag het modewoord in de motorsector en sinds enige tijd wordt het ook populair bij de vierwielers. Stevige offroaders zitten in de lift, maar ook gewone auto’s krijgen vaker en vaker een safari-daktent mee. En waarom zou zo’n tentje niet passen op pakweg een Adventure 790?

Naast de talloze jokers die plotseling hun geliefde motor te koop aanboden op social media, de ‘track nights’ van de Mertens Racing School en een aantal hopeloze Photoshops van wheeliënde Harleys, glipten er vast nog wat aprilvissen door het net. Laat het ons gerust weten op onze Facebook pagina!


Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor 
iPhone of Androïd.

About The Author

Zaakvoerder en hoofdredacteur van MaxxMoto.

Related Posts