Dainese opent dit weekend haar allereerste D-corner in België. De exclusieve zone is vanaf dit weekend te bezoeken tijdens de opendeurdagen van Bikerszone in Denderhoutem.


PERSBERICHT:
Ervaar de wereld van Dainese

In de D-corner ervaar je de complete look & feel die Dainese uitstraalt. De stijl van het Italiaanse merk komt er tot leven en wordt weerspiegeld in het meubilair, de paskamers, de etalage en uiteraard de kledij en accessoires.

Bezoekers kunnen in de D-corner de hele Dainese-lijn terugvinden en alle nieuwigheden ontdekken. Het brede scala aan motorkledij, accessoires en bescherming staat er overzichtelijk gepresenteerd naar stijl en smaak. Het getrainde personeel vergemakkelijkt de zoektocht en garandeert dat je de D-corner verlaat met het beste wat Dainese voor jou te bieden heeft.

Officiële opening tijdens opendeurdagen Bikerszone

Bikerszone uit Denderhoutem is de thuishaven van de allereerste D-corner van België. Met zijn jarenlange ervaring en uitstekende reputatie vond Dainese in Bikerszone de ideale compagnon de route voor deze unieke samenwerking. De Denderhoutemse speciaalzaak maakt maar liefst 130 m² aan winkelruimte vrij om de D-corner in te richten en vorm te geven. De aanstormende opendeurdagen van Bikerszone op zaterdag 14 en zondag 15 maart zijn dan ook de ideale gelegenheid om de D-corner officieel in te huldigen.

Airbag demonstratietest

Rijders die extra veilig de baan op willen met een airbagsysteem maar niet goed weten hoe dat werkt zijn van harte welkom voor een demonstratie tijdens de opendeurdag. Op zaterdag 14 maart om 14u30 plant Dainese namelijk een demo van hun nieuwe Smart Jacket D-air vest waarbij ze de ingebouwde airbag zullen laten ontplooien. De technologie in deze vest komt recht uit de MotoGP en biedt optimale valbescherming dankzij 23 patenten. Come and see by yourself!


Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor 
iPhone of Androïd.

About The Author

Zaakvoerder en hoofdredacteur van MaxxMoto.

Related Posts