Na het grote succes van vorig jaar, organiseert Aprilia opnieuw het All Stars Festival op Mugello. De race-supersterren van het Italiaanse merk zullen het tegen elkaar opnemen in vriendschappelijke competities en daarnaast maakt ook de langverwachte Aprilia RS 660 zijn debuut!

Vorig jaar zakten meer dan 10.000 Aprilia liefhebbers onder een stralende zon af naar Mugello om de grootste nieuwigheden uit Noale in het echt te bewonderen. Ze werden daarbij verrast door Aprilia’s MotoGP-piloten en ook een hoop succesvolle racers uit het verleden waaronder o.a. Max Biaggi.

Persbericht:

Omwille van het overweldigende succes in 2019 nodigt Aprilia alle enthousiastelingen opnieuw uit voor een tweede editie. De toegang tot Aprilia All Stars is gratis en dit puur Italiaanse feestje gaat door op zaterdag 9 mei.

We verwachten wederom een ​​onvergetelijke dag op één van de mooiste circuits ter wereld, om er één ​​van de meest succesvolle merken in de motorsport te vieren: de geschiedenis, de motoren en de kampioenen van toen en nu. Zo kan je er kennis maken met het Aprilia MotoGP-team en de buitengewone Aprilia RS-GP-prototypes die meedingen in de GP Motorcycle Racing Premier Class.

En dan vergeten we nog de belangrijkste hoofdrolspelers: de fans! Ze kunnen in de paddock genieten van muziek, een expo van de belangrijke modellen uit de geschiedenis van het merk, er zijn meet&greets met de racers, je kan er terecht in de Aprilia en Aprilia Racing shop en ga zo maar door. Top of the bill is een show van Max Biaggi en DJ Ringo die zich vooral tot de nieuwe generatie motorrijders richten en daarbij ook de Aprilia RS 660 voorstellen aan het grote publiek.

Aprilia focust zich met die motor op de toekomst van het sportieve motorrijden, maar er is meer. Ook in de racerij blijft Aprilia het voortouw nemen met het Italiaanse FMI Aprilia Sport Production Championship. Dit single brand kampioenschap is er speciaal voor jonge piloten die kennis kunnen maken met de Aprilia RS 250 SP onder begeleiding van technici en rider coaches.

Mocht je nog een leuke voorjaarstrip plannen, dan weet je dus waar naartoe!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor 
iPhone of Androïd.

About The Author

Zaakvoerder en hoofdredacteur van MaxxMoto.

Related Posts