Motorrijder in hart en ziel? Dan wil toch ook je allerlaatste rit liefst met de motor maken! Uitvaartspecialist DELA biedt je nu die mogelijkheid met de motoruitvaart. Jawel, een afscheidsceremonie speciaal op maat van motorrijders.

Uitvaarten blijven al lang niet meer beperkt tot een klassieke ceremonie. Meer en meer kiezen nabestaanden voor een persoonlijke uitvaartplechtigheid waarin de levensstijl, hobby’s of interesses van de overledene centraal staan. “We krijgen steeds vaker de vraag om die liefde voor motorfietsen op te nemen in de ceremonie,” vertelt Marysia Kluppels van uitvaartspecialist DELA. “Wanneer motorrijden een echte passie is, dan wil je die laatste rit toch niet in een traditionele ceremoniewagen maken? Vandaar dat we het concept van de motoruitvaart uitwerkten.“

DELA biedt met deze motoruitvaart een afscheid aan dat helemaal in het teken staat van de liefde voor het motorrijden. Het is zeker geen ‘kant-en-klaar’ pakket, maar een originele ceremonie, die helemaal naar wens aangepast kan worden. Je kiest zelf welke uitvaartelementen je in de plechtigheid wil verwerken. Een uitvaart in besloten kring in het funerarium of met alle motorvrienden in een indrukwekkende erehaag aan het motorclubhuis, het kan allemaal. Of waarom geen ‘laatste rit’ onder begeleiding van alle motorvrienden. Dat kan met je eigen motorfiets of met de “rouwmotor” van DELA. Ook de urne of kist kan je volledig personaliseren met insignes of badges van de motorclub, een tekening of foto van je motor, of de kleuren van je favoriete motormerk. En zoals bij elke uitvaart kan je ook het drukwerk volledig personaliseren. Wil je graag een rouwbrief in de stijl van de motorclub of met een tekening of foto van de motor? DELA past het helemaal voor je aan.

Meer weten? Kijk dan even op www.motoruitvaart.be.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.

About The Author

Related Posts